🎅🎉 Finlandssvenska teckensprĂ„kiga rfs lillajul Fest 9.12 – En Magisk Julupplevelse! đŸŽ„â„ïž

SĂ€tt pĂ„ dig din mest glamorösa tomteluva och gör dig redo för Ă„rets mest efterlĂ€ngtade tradition – Finlandssvenska teckensprĂ„kiga rfs lillajul Fest 9.12! 🌟

📅 Datum: Lördag 9 december
⏰ Tid: Kl. 11.00 – 15.30
📍 Plats: Tölögatan 10, Helsingfors (Hörselföreningens lokal)

đŸ” GlöggtĂ„get börjar kl. 11.00! 🚂

Följ doften av kryddig glögg till vÄr varmhjÀrtade glöggbjudning som kickar igÄng festligheterna. Vi har förberett en lÀtt lunch med hÀrlig risgrynsgröt och ett program fullspÀckat med julglÀdje!

🎁 Vad kan du förvĂ€nta dig pĂ„ FST Lillajul Fest? 🎅

  1. FrÄgesport pÄ TeckensprÄk: Testa dina kunskaper i vÄr episka frÄgesport och kÀmpa om Àran! Vi lovar massor av skratt och teckensprÄkig julstÀmning.
  2. Jullotteri Magico: Köp din lott och korsa tummarna för att vinna fantastiska priser! Kom ihÄg att ta med nÄgot liten och juligt att bidra med till prishögen.
  3. Barnens Hörna: Pysselbordet och lekarna vÀntar pÄ de smÄ! Hela familjen Àr vÀlkommen att delta i vÄrt festliga barnprogram.
  4. Lillajulskaffe & TÄrtkalas: Avrunda festligheterna med ett hÀrligt kafferep och ljuvliga tÄrtbitar. För vem sÀger nej till en extra dos socker under julen?

đŸŽ« Biljetter:

  • Medlemmar: Gratis! Vi bjuder pĂ„ Lillajulsmaten och programmet.
  • Icke-Medlemmar: Endast 10 euro för att delta i denna magiskt julstĂ€mning!

🎄 AnmĂ€l dig senast 3.12: Vi vill vara sĂ€kra pĂ„ att det finns tillrĂ€ckligt med julglĂ€dje och risgrynsgröt för alla. AnmĂ€l dig och ditt sĂ€llskap, samt eventuella allergier, genom att klicka pĂ„ lĂ€nken: AnmĂ€lningsformulĂ€r

đŸ›·âœšVarmt vĂ€lkomna till en fest full av skratt, gemenskap och julstĂ€mning! 🎅🎄