z

Program för Österbotten

Hej du förälder till dövt, hörselskadat eller CI-barn som bor i Österbotten region!

Vi Finlandssvenska teckenspråkiga r.f. ordnar distansprogram till svenskspråkiga familjer som har döva, hörselskadade eller CI-barn som bor i Österbotten. Evenemanget är öppet även till familjer som använder sig av talat språk med sina barn.

Vi ordnar tre olika Zoom-träffar till familjer på fredag 9.4, söndag 18.4 och lördag 24.4.

Vid varje träff har vi en gäst som ska leda program för hela familjen. Både barn och föräldrar får en möjlighet att träffa varandra, tryggt på distans. Man behöver inte vara teckenspråkskunnig för att delta. Vi ordnar teckenspråkstolkning. Teckna Hej! projektkoordinator Cecilia, gäst och teckenspråkstolk är med på plats i rutan.

Zoom träffar våren 2021:

Fredag 9.4 kl. 17.00-18.00: Sång och sagor med Sandra Westerholm

Söndag 18.4 kl. 13.00-14.00: Pysselstund med Maja Andersson

Lördag 24.4 kl. 13.00-14.00: Program med Pelle Totti

Evenemangen kostar inget och vi tar emot anmälningar till varje träff. Vi tar upp till 5 familjer per gång. Pysselstunden med Maja den 18.4, familjer som anmäler sig får hem pysselmaterial via posten.

Anmäl deltagande till Cecilia Hanhikoski, cecilia.hanhikoski@dova.fi senast tisdag 6.4. Berätta i er anmälan: era namn, hur många barn som deltar och deras ålder samt er hemadress.

Ni som anmäler er får länk till Zoom för träffarna.

Välkomna och vi ses via Zoom. Tveka inte att höra av dig om du har frågor! Skicka e-post till cecilia.hanhikoski@dova.fi för att ta kontakt.