z

Livs 3 i sikte?

Många har frågat om det ska ordnas en Livs3 utbildning.

Kanske du inte hade tid att delta i Livs 1, inte var intresserad av Livs 2 tolkutbildningen eller det helt enkelt inte var lämplig tid för dig att delta. Flera som var med i Livs 1 utbildningen har också önskat fortsättning. Ska det bli någon fortsättning? Ja visst, om vi får bestämma!

Livs 3 -utbildningen ska byggas upp med hjälp av allt det som gjorts under de två första Livs-projekten, dess innehåll, material och sakkunnighet ska utnyttjas. Mycket har hänt efter det vi började med Livs 1, så visst behövs det uppdatering.

Planeringsarbetet börjar med en workshop, där vi hoppas deltar många som skulle vara intresserade av att delta i själva Livs 3 utbildningen under 2022. Hurdan utbildning skulle det då vara? Vi vill fråga er och planera utbildningen enligt behoven.

Kom med till workshopen 4. maj kl. 14.15–16.00 för att berätta om vad du skulle vilja lära dig, vad du anser viktigt – och få veta vad andra tänker! Workshopen ordnas på två språk: finlandssvenskt teckenspråk och svenska, tolkning finns.

Anmäl dig till workshopen 4.5 kl. 14.15 via länk:
https://link.webropolsurveys.com/S/6883A25F6C71B2D8
senast fredag 30. April

Läs mera på Livs-webbsidan: http://livs.humak.fi/livs-3-i-sikte/

Info: Liisa Halkosaari, liisa.halkosaari@humak.fi, +358 400 349392